header

Orkest en tamboers: Dodenherdenking Groningen

Groningen

Ook dit jaar zal Gruno's Postharmonie de Stille Tocht vanaf het Joods Monument aan de Hereweg en het Martinikerkhof weer vooraf gaan. Op het Martinikerkhof aangekomen worden tijdens de kranslegging afwisselend met Harmonie Patrimonium koralen gespeeld.

Steelband: Dieversluisdagen Dieverbrug

Dieverbrug Drenthe, Nederland

Ook dit jaar zal de GPH-steelband weer meewerken aan de Dieversluisdagen in Dieverbrug en wel op zondag 19 mei (1e Pinksterdag). De optredens zijn in de middag.

Orkest en tamboers: Avondvierdaagse Beilen

Beilen Drenthe, Nederland

Al weer voor de 3e keer zal Gruno's Postharmonie op vrijdag 24 mei aanwezig zijn bij de intocht van de Avondvierdaagse in Beilen.

Orkest: Open Dag De Boskamp Assen

De Boskamp Assen Boskamp, Assen, Nederland

Op zaterdagmiddag 25 mei zal Gruno's Postharmonie optreden t.g.v. de Open Dag van de begraafplaats en crematorium 'De Boskamp' in Assen. We verzorgen een concert van 2x 45 minuten.

Orkest: Ringwegconcert Julianaplein

Julianaplein Groningen

Op zaterdagavond juni zal Gruno's  Postharmonie een 'Midsummernightconcert' geven in of bij de tunnelbak op het nieuwe Julianaplein. Dit concert wordt door Rijkswaterstaat aangeboden aan de bewoners van de omliggende wijken i.v.m. de jarenlange overlast als gevolg van de aanleg van de nieuwe Ringweg en Julianaplein. Pé en Rinus zullen o.a. met een speciaal voor […]

Orkest: Intocht Nijmeegse Vierdaagse

Nijmegen Gelderland, Nederland

In lijn met de traditie zal Gruno's Postharmonie ook dit jaar weer de wandelaars van PostNL op de Via Gladiola binnenhalen

Orkest en tamboers: Diverse optredens in Noord Frankrijk

Valenciennes

In het weekend van 30 augustus t/m  1 september is Gruno's Postharmonie te vinden in Noord Frankrijk t.g.v. de taptoe 'Hauts de France' in Lievin. GPH zal daar diverse concerten en rondgangen verzorgen in de plaatsen Lievin en Valenciennes.

Steelband: Internationales Musikfest Bad Orb

Bad Orb , Duitsland

De GPH-steelband zal van 6 t/m 8 september deelnemen aan het Internationales Musikfest in Bad Orb. De band zal daar diverse optredens verzorgen.