header

Orkest: GPH on Tour

Groningen, Nieuwe Markt Groningen, Nederland

Op zaterdag 8 juli vervolgen wij onze concertreeks ‘GPH on Tour’ met een openluchtconcert op de Nieuwe Markt (bij het Forum).  Medewerking wordt verleend door Balletschool La Danse uit Groningen. Algehele muzikale leiding Peter Kleine Schaars. Het programma bestaat uit voornamelijk lichte muziek van o.a. Abba, Count Basie en Elvis Presley.. Aanvang 15.00 uur. Einde […]

Orkest: Intocht Nijmeegse Vierdaagse

Nijmegen Gelderland, Nederland

Op vrijdag 21 juli zal Gruno's Postharmonie deelnemen aan de Intocht van de Nijmeegse Vierdaagse.  De PostNL-lopers zullen hierbij op feestelijke wijze worden binnengehaald.

Orkest en Tamboers: Rodermarktparade Roden

Roden Ceintuurbaan, Roden, Drenthe, Nederland

Op zaterdag 23 september zal GPH traditiegetrouw deelnemen aan de Rodermarktparade in Roden. De start is bij de Sporthal aan de Ceintuurbaan.

Orkest: Duo-concert met AMDG Beilen

Beilen, Pauluskerk

Op zaterdagavond 21 oktober geven we samen met de fanfare AMDG Beilen een concert. Het concert vindt plaats in de Pauluskerk, Witte Valkenstraat 4, 9411 LG Beilen.

Steelband: Optreden in Waskemeer

Waskemeer Waskemeer

De GPH-Steelband treedt op zaterdag 18 november op in Waskemeer, t.g.v. het 100 jarig bestaan van Muz. Ver. Excelsior Haulerwijk

Orkest, Tamboers, Steelband, Postjagers: Vriendenconcert

Muziek Organisatie Noord, Groningen Groningen, Nederland

Speciaal voor de Vrienden van Gruno's Postharmonie houden we op zondagmiddag 26  november een Vriendenconcert, waaraan al onze onderdelen zullen deelnemen. Locatie: Muziekorganisatie Noord, Bieslookstraat 23, Groningen.  

Orkest: Opening Cultuurfeest Forum Groningen

Forum Groningen Groningen

Op zaterdag 9 december zal Gruno's Postharmonie om 11.30 uur de opening verzorgen van het Cultuurfeest georganiseerd door het Cultuurloket. Het Cultuurfeest vindt plaats in het Forum te Groningen.

Orkest: HaFaBra-concert

Immanuelkerk Overwinningsplein, Groningen, Nederland

Na een onderbreking van een jaar vindt op zaterdag 27 januari weer het HaFabra-concert plaats. Deze keer wordt het concert georganiseerd door Fanfare Concordia Middelstum. Ook deze keer werkt de Martini Brassband Groningen weer mee. Plaats: Immanuelkerk Groningen. Nadere informatie volgt