header

Opleidingen

VOOR WIE

Gruno’s Postharmonie Groningen biedt sinds het voorjaar van 2018 een klarinetopleiding aan. Deze opleiding is bedoeld voor iedereen vanaf 10 jaar. Maar ook als je lang niet hebt gespeeld, maar je hobby weer wilt oppakken, dan kun je je aanmelden voor een aantal opfrislessen. De lessen worden gegeven door Frank Extra, afgestudeerd als docerend en uitvoerend musicus aan het conservatorium. Frank heeft ruime ervaring in het lesgeven, zowel aan kinderen als aan volwassenen.

WANNEER

Als je je aanmeldt, gaan we samen bepalen wanneer je een aantal gratis proeflessen kunt volgen.

WAAR

De lessen worden gegeven in het onderkomen van Gruno’s Postharmonie bij Muziek Organisatie Noord (MON) aan de Bieslookstraat 23 in Groningen.

KOSTEN 

De proeflessen zijn gratis. Het eerste leerjaar betaal je vervolgens € 12,50 per les. Na dit basisjaar kun je lid worden van onze vereniging, je betaalt dan contributie (jeugd € 10,30 per maand, volwassenen € 16 per maand) en € 7.50 per les. Deelname aan een eventueel te vormen Beginnersensemble en later het orkest zit bij de contributie inbegrepen.

INSTRUMENT

Je krijgt gratis een instrument in bruikleen.

ORKEST

De uiteindelijke doelstelling van de opleiding is, dat je deel gaat uitmaken van het harmonieorkest. Dat gebeurt zodra je ver genoeg gevorderd bent en altijd in overleg met de docent.

AANMELDEN

Aanmelden kan via lidworden@gph.nl