header

Play-Ins op maandag 11 en 18 september bij Muziek Organisatie Noord

Gruno’s Postharmonie Groningen organiseert op maandag 11 september en maandag 18 september play-ins voor iedereen die (opnieuw) kennis wil maken met het spelen in een harmonieorkest. De play-ins zijn bedoeld voor mensen die een muziekinstrument bespelen dat past in een harmoniebezetting, dat wil zeggen hout-, koperblazers en slagwerkers, met minimaal diploma-B of vergelijkbaar niveau. Uiteraard hopen we dat deelnemers zo enthousiast zijn dat ze een lidmaatschap gaan overwegen.
De play-ins vinden plaats in de orkestruimte van Muziekorganisatie Noord (MON) aan de Bieslookstraat 23 te Groningen. De play-ins starten om 20.00 uur en duren tot 22.00 uur. Belangstellenden zijn welkom vanaf 19.30 uur. Er zijn beperkt muziekinstrumenten beschikbaar, dus een eigen instrument meenemen heeft de voorkeur. Je mag natuurlijk ook 2 keer komen.
Het harmonieorkest van Gruno’s Postharmonie Groningen speelt in de 1e divisie en staat onder leiding van dirigent Peter Kleine Schaars. Het orkest speelt een breed repertoire van zowel klassieke stukken als stukken die speciaal voor de harmoniebezetting worden gecomponeerd tot lichte (pop) muziek.