header

We gaan weer volledig beginnen….en nieuwe leden zijn welkom

Vanaf maandag 27 september gaan we eindelijk weer met het hele orkest repeteren en daar zien we echt naar uit. Sinds maart vorig jaar hebben we met de nodige lockdown-onderbrekingen steeds in gesplitste bezetting gerepeteerd.
We werken toe naar een concert voor onze vrienden op zaterdag 11 december, waarschijnlijk in Haren.
 
Ben je geïnteresseerd in een lidmaatschap van onze mooie vereniging, kom dan gerust eens langs bij een van de repetities. Het orkest repeteert op maandagvond bij Muziek Organisatie Noord aan de Bieslookstraat 23 in Groningen, Steelband en Tamboers repeteren op dinsdagavond in het AVANTI-gebouw, Damsterdiep 291-293 in Groningen. Geïnteresseerd? Stuur dan even een berichtje naar info@gph.nl of lidworden@gph.nl. We zijn vooral op zoek naar klarinettiste(s)n, een fagottist(e) en nieuwe leden voor de Steelband, maar ook andere muzikanten zijn uiteraard welkom.
 
Ook onze Egerländerkapel ‘de Postjagers’ is op zoek naar versterking (zie voor meer informatie en aanmelden www.postjagers.nl). De Postjagers repeteren op vrijdagavond van de even weken bij Muziek Organisatie Noord aan de Bieslookstraat 23 in Groningen.