header

Gezocht: gemotiveerde muzikanten

Gelukkig kunnen we vanaf heden weer starten met onze verenigingsactiviteiten. Dat betekent dat orkest, steelband, tamboers en Postjagers de repetities vanaf maandag 17 januari zullen hervatten.
 
Dat betekent ook, dat we weer nieuwe leden kunnen ontvangen. We zijn nog steeds op zoek naar versterking in verschillende secties, met name de klarinetten. We hebben een mooie klarinetsectie met 15 bes- en twee basklarinettisten. Toch kan deze sectie ondersteuning en aanvulling gebruiken. Zo missen we momenteel bv de es-klarinet.
 
Omdat we in de eerste divisie spelen, is de repertoirebreedte groot. Zo staan op dit moment bijvoorbeeld de volgende stukken op de lessenaar: Excerpts from Far and Away van John Williams (arr. Paul Lavender), Armenian Dances van Alfred Reed, Balkan Dance van Etienne Crausaz, Lexicon of the Gods van Rossano Galante en La Leyenda del Beso van Reveriano Soutullo en uiteraard verschillende stukken van onze dirigent Peter Kleine Schaars.
Dit zijn voor alle secties uitdagende stukken. Onze filosofie is dat je door goed samen te spelen en door plezier te hebben als orkest een hoog muzikaal niveau kan bereiken en daardoor goed kan presteren. Dirigent Peter Kleine Schaars is de verpersoonlijking van deze filosofie.
 
Wil je dit meemaken en ontdekken of het samen met ons muziek maken iets voor je is. Kom dan vanaf 17 januari geheel vrijblijvend langs op onze repetitieavond op maandagavond van 20.00 uur tot 22.00 uur bij Muziekorganisatie Noord aan de Bieslookstraat 23 in Groningen. Bespeel je een ander instrument, ook dan ben je natuurlijk welkom. Dat geldt ook voor onze Steelband. Zij repeteren op dinsdagavond in het AVANTI-gebouw, Damsterdiep 291 -293 in Groningen. Voor meer inlichtingen kun je mailen naar lidworden@gph.nl of bezoek onze website www.gph.nl.